takskottning2_2

Vart ska jag vända mig när det gäller takskottning i Stockholm tänker många människor inför varje vinter. Svaret är: vänd dig till oss på Snöskottningjouren.

Vi är ett förvaltningsbolag som erbjuder våra tjänster till privatpersoner och bostadsrättsföreningar inom olika områden. Snöröjning och Takskottning i Stockholm är några av de tjänsterna. Snöskottning av tak kan oftast vara svårt att utföra själv och kan vara rent ut sagt farligt. Ett annat säkerhetsskäl är också att man heller inte ska vänta för länge, utan snön bör tas bort rimligt raskt. Vi avlägsnar taköverhäng, snö, is och istappar och ser till att ditt tak blir ordentligt skottat. Det gör att du kan vistas säkert utomhus.

Vill du vara säker på att du har en funktionell och trygg utomhusmiljö så ta kontakt med oss i tid.
Dina önskemål och dina tankar som kund är viktiga för oss. Vi gör en behovsanalys tillsammans och sätter ramarna för vad som ska ingå i samarbetsavtalet gällande din takskottning i Stockholm.
Väkommen att besöka oss personligen på Snöskottningjouren eller ta kontakt med oss på telefon eller maila, för att få reda på vad vi kan göra för att underlätta för dig och din fastighet vad gäller takskottning i Stockholm.

Vi har två typer av avtal:

  • Driftavtal. Vi står för bevakningen av fastigheten och kommer och skottar vid behov. Vi tar även över hela ansvaret, som annars ligger på fastighetsägaren eller Bostadsrättsföreningen, för ev skador på egendom och tredjeman.
  • Avropsavtal. Man gör ett avrop (ringer oss) och vi kommer så snart som möjligt – och allra senast inom 24h & när det behöver skottas. Vi tar fullt ansvar för ev skador på egendom och tredjeman under tiden arbetet utförs.

Fördelar med Snöskottningjouren som din snöskottningsentreprenör:

  • Kunskap: Snöskottningjouren använder sig av takvan personal som vet hur taket skall skottas för att inte skada taket eller färgen på plåten.
  • Skonsamhet: På taket använder Snöskottningjouren sig endast av plastspadar som inte skrapar upp färgen på taket eller gör hål i plåten samt speciella plastklubbor för borttagning av is.
  • Säkerhet: Takskottare på Snöskottningjouren använder sig av helkroppssele och rejäla livlinor med fallstopp. Vid pågående snöskottning finns alltid avspärrningsbockar med varningsskyltar och minst en person på marken som håller reda på förbipasserande samt trafik till och från fastigheten.
  • Ansvar: Snöskottningjouren ansvarar för egendom på marken när vi skottar snö/tar ned istappar.
  • Snabbhet: Snöskottningjouren har oftast skottat ditt tak inom 48 timmar efter avrop.
  • Pålitlighet: Med Snöskottningjouren journummer eller kontaktformulär kan du alltid göra avrop när du behöver.
  • Licencerade: Snöskottningjouren har tagit del av PLR skotta säkert utbildning och är nu licenserade takskottare.